Projekt “Olje nekoliko drugače”

22
Maj
2019

Spoštovani!

Podjetje Komunala Radeče d.o.o. je partner pri projektu Olje nekoliko drugače, ki je namenjen zmanjševanju obremenitve okolja in naravnih virov z odpadnim jedilnim oljem in demonstriranju možnosti njegove trajnostne ponovne uporabe.

Nepravilno odloženo odpadno jedilno olje je kot odpadek za okolje visoko obremenjujoče, saj je splošno znan podatek, da liter odpadnega olja onesnaži milijon litrov pitne vode.

V projektu, ki je bil s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo potrjen kot ena izmed operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje, sodelujemo: Občina Sevnica, Komunala d.o.o. SevnicaKostak d.d., Komunala Brežice d.o.o.Javno podjetje Komunala Radeče d.o.o. in Društvo U3 Sevnica. Projekt, ki bo sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), se predvidoma zaključi 30. 9. 2019.

Več o projektu si lahko preberete na naši spletni strani v rubriki “O podjetju” podrubrika “Projekti”. Povezava na stran: http://www.komunala-radece.si/projekti/

Komunala Radeče d.o.o.

Preskoči na osrednjo vsebino