Arhiv obvestil

22
maj
2019

Spoštovani! Podjetje Komunala Radeče d.o.o. je partner pri projektu Olje nekoliko drugače, ki je namenjen zmanjševanju obremenitve okolja in naravnih virov z odpadnim jedilnim oljem in demonstriranju možnosti njegove trajnostne ponovne uporabe. Nepravilno odloženo odpadno jedilno olje je kot odpadek za okolje visoko obremenjujoče, saj je splošno znan podatek, da liter odpadnega olja onesnaži milijon litrov pitne.

Preberi več
06
maj
2019

Spoštovani!   Obveščamo vas, da so se z dnem 01.05.2019 povišale cene pogrebnih storitev. Cenik je obravnaval in sprejel Nadzorni svet Javnega podjetja Komunala Radeče d.o.o. na svoji 2. redni seji, dne 25.03.2019, cenik je obravnaval in sprejel tudi Občinski svet Občine Radeče na svoji 5. redni seji, dne 10.04.2019. Nov cenik je že objavljen na zavihku "Ceniki". Javno podjetje.

Preberi več
30
apr
2019

Spoštovani! Podjetje Ceroz d.o.o., ki je v Občini Radeče izvajalec gospodarske javne službe obdelave določenih vrst komunalnih odpadkov, odlaganja ostankov predelave mešanih komunalnih odpadkov in odlaganja komunalnih odpadkov je s 01.04.2019 povišal cene svojih storitev. Na spodnji povezavi se nahaja obvestilo podjetja Ceroz d.o.o.: Obvestilo Ceroz - dvig cen april 2019 Glede na zgornje obvestilo vas obveščamo.

Preberi več
15
apr
2019

Spoštovani!

Obveščamo vas, da so z dnem 01.04.2019 stopile v veljavo nove cene osnovnih komunalnih storitev - oskrbe s pitno vodo, zbiranje določenih vrst komunalnih odpadkov, odvajanje komunalne odpadne vode in čiščenja komunalne odpadne vode. Cene je na svoji 2..

Preberi več
08
apr
2019

Spoštovani! Javno podjetje komunala Radeče d.o.o tudi letos, tako kot vsako leto, organizira odvoz kosovnih odpadkov in odvoz nevarnih odpadkov za gospodinjstva v Občini Radeče. Natančna navodila in urnik odvoza se nahaja na spodnji povezavi. Obvestilo kosovni odvoz 2019 Cenjene stranke prosimo, da navodilo in urnik odvoza dosledno upoštevajo! Javno podjetje komunala Radeče.

Preberi več
25
mar
2019

Spoštovani! Obveščamo vas, da je na naših spletnih straneh objavljeno Poročilo o rezultatih preizkusov pitne vode na javnih vodovodnih sistemih v Občini Radeče za leto 2018. Poročilo oz. tabela se nahaja v sklopu opisa dejavnosti oskrbe s pitno vodo. Javno podjetje Komunala Radeče.

Preberi več
12
mar
2019

Javno podjetje Komunala Radeče d.o.o. je skupaj s še štiri komunalnimi podjetji iz posavske regije v lanskem letu pristopilo k ekološkemu projektu Zeleno Posavje - za naravo in zdravje. V okviru projekta se je v več sklopih merila količina zavržene hrane v šolah, zbiralo odpadno olje iz gospodinjstev, zbirala kavna usedlina kot koristen odpadek ter.

Preberi več